Contact

Pentru a intra in contact cu noi, va rugam sa folositi acest

Formular de contact

Email:
office@centruleuropean.eu

Telefon:
+40 744 708 709

Centrul European pentru Educație, Cercetare și Dezvoltare – Sintesis, are în palmares inițierea unor proiecte de interes național și european precum Galele de Excelența în Industria Românească, Viitorul Energiei României sau Forumul de Medicină Alopată și Alternativă.

Ne mandrim cu parteneri de marca ai acestor evenimente, instituții și corporații care au venit alături de noi, precum: Administrația Prezidențială, Guvernul României, Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, Primăria Capitalei, Ambasada SUA, Ambasada Canadei, Ambasada Kazakhstan, Camera de Comerț a României și multi alții. Pe langă aceste evenimente, compania oferă și servicii de consultanță, de dezvoltare a afacerilor atât în țară, cât și în străinătate, cursuri acreditate, programe de training și know-how pentru toate aceste servicii.

Centrul European pentru Educație, Cercetare și Dezvoltare – Sintesis, poate deveni şi partenerul Dumneavoastră în conceperea, implementarea, derularea şi monitorizarea pachetelor de servicii în segmentul Business Events.