Prinde din zbor secretul unui zâmbet fermecător

24 februarie 2019, ora 17:00 – ParkLake Shopping Center

Centrul European pentru Educație, Cercetare și Dezvoltare – Sintesis vă invită pe data de 24 Februarie 2019 ora 17.00 în ParkLake Shopping Center la evenimentul “Prinde din zbor secretul unui zâmbet fermecător”, o campanie de conștientizare și prevenire a riscurilor care apar prin ignorarea vizitelor la medicul stomatolog.

Proiectul face parte din seria de evenimente FLY TO A SMILE, un concept global care a pornit de la educarea pacienților în sensul prevenției și tratării afecțiunilor orale.

Vă așteptăm cu premii, cadouri și suprize într-un spectacol interactiv împreună cu trupa TALISMAN, formația de suflet a românilor.

Primii 100 de participanți care se înscriu pe site-ul evenimetului www.flytoasmile.ro până la data de 20.02.2019 vor primi cadou, pe lângă o pungă plină de cadouri din partea partenerilor evenimentului, un CD cu autograf personalizat, care conține cele mai îndrăgite hit-uri din cei peste 20 de ani de existență a trupei Talisman (The best of 20) și un Voucher cu 30% reducere oferit de clinica Dentist Holiday, la toate tratamentele stomatologice.